Luentopaketti:
KOIRAN ELEKIELI JA KOMMUNIKOINTI &
KOIRAN KIPU &
KOIRAN STRESSI JA KÄYTÖSHÄIRIÖT

Kolmen kattavan luentosarjan kokonaisuus edullisempaan yhteishintaan!

Koiran elekieli ja kommunikointi:

Luennolla opiskellaan koiran elekieltä ja kommunikointia niin teorian, valokuvien sekä videoiden avulla.

Tämä kattava kokonaisuus opettaa sinua tunnistamaan mitä koirasi tuntee ja kokee eri tilanteissa. Perehdymme mm. positiiviseen ja negatiiviseen stressiin, kontekstin vaikutukseen koiran elekieleen, sijaistoimintojen tarkoitukseen sekä miten pennut oppivat kommunikointia. Käymme läpi videoita ja valokuvia oppiaksemme miten koirat kommunikoivat toisilleen ja ihmisille sosiaalisissa tilanteissa.

Elekielen tunteminen on merkittävin työkalu pelkojen hoitamisessa – tällöin on tärkeintä on ymmärtää, miksi koira kokee tarpeelliseksi käyttää elekieltään siinä tilanteessa ja mitä se yrittää meille sillä kertoa.

Luennon pituus 2h.

Koiran kipu:

Neliosaisessa luentosarjassa perehdytään koiran kivun tunnistamiseen ja koiran kipukäytökseen.

Käsittelemme mm. koirien yleisimpiä terveysongelmia, tarkastelemme röntgenkuvista miltä yleisimmät rakenneongelmat näyttävät ja mitä luuston eri luokitukset käytännössä tarkoittavat. Käymme läpi myös, miksi koira kehittää erilaisia kipukäytöksiä esimerkiksi rähjäämistä, ahmimista, raajan nuolemista tai hännän jahtaamista. Lisäksi perehdymme kivun tunnistamiseen pienistä merkeistä koiran käytöksestä ja liikkeestä sekä käsittelemme kivun hoitamista lääkkeillä, tukihoidoilla ja kotiolosuhteiden muutoksilla.

Luentosarja tarjoaa kattavaa ja tutkittua tietoa koiran kipukäytöksestä, jonka avulla koiranomistaja pystyy tunnistamaan koiransa kiputilaa ja muuttamaan koiran elämänlaatua paremmaksi kivunhallinnan myötä. Luentosarjaan sisältyy ladattava kipupäiväkirja, joka auttaa koiranomistajaa ja eläinlääkäriä tunnistamaan koiran mahdolliset kipuoireet, jotka auttavat diagnoosin tekemisessä.

Luentosarjan kokonaispituus on noin kahdeksan tuntia.

Koiran stressi ja käytöshäiriöt:

Tässä kaksiosaisessa luentosarjassa syvennytään käyttäytymistieteisiin ja perehdytään syihin koiran stressin ja käytöshäiriöiden taustalla. Luentosarjan tavoitteena on auttaa koiranomistajia tunnistamaan koiran pelkoa ja stressin oireita sekä auttaa pelon helpottamisessa ja stressin laskussa.

Luentosarjan kokonaispituus on noin kahdeksan tuntia.

Luennot perustuvat uusimpiin tutkimuksiin koirasta sekä koiralähtöiseen, eettiseen ongelmakoirakoulutukseen ja käytösneuvontaan.

Luennoitsijana koiran kipu- ja pelkokäytökseen erikoistunut koiralähtöinen ongelmakoirakouluttaja ja käytösneuvoja Emilia Giss.

Voit kuunnella luentosarjoja rajattomasti omaan tahtiisi.